Teljes labor 1 napon belül 

Teljeskörű laborvizsgálat, és kiértékelés. Eredmény 24 órán belül a kezében lehet.

labor_24.png

Rendelőnkben a gyorstesztekkel végzett vércukor és protrombin/INR vizsgálat mellett mostantól lehetőség van részletes laboratóriumi vizsgálatokra. Nincs előjegyzés, várakozási idő. Hagyományos, könyökhajlati vénából történő vérvételt követően a feldolgozás után az eredmény 24 órán belül rendelkezésre áll. 

A vizsgálat rendelőnkben rendelkezésre áll, érdeklődjön elérhetőségeinken! 

Szív ultrahang vizsgálat

Magánbetegek számára is elérhető az echocardiográfia, a szív ultrahangos vizsgálata.

sziv_ultrahang.png

A módszer a kiváló gépminőségnek köszönhetően részletes, pontos információt nyújt a szív teljesítőképességéről, az esetleges szívbillentyű hibákról, a szív alkotórészeinek szerkezetéről. Koszorúér betegség gyanúja, magas vérnyomás, szívzörej, szívbillentyű betegségek, szívelégtelenség, szívritmuszavarok esetén az Európai és a Magyar Kardiológusok Társasága által kötelezően ajánlott vizsgálat. 

24 órás vérnyomás mérés és EKG Monitorozás

Megkezdtük az egyedülálló 24 órás vérnyomás és EKG monitor rendszer használatát.

ekg_24.png

A vérnyomás és az EKG együttes monitorozása az egyetlen személyi kombinált rendszer, amely egyidejűleg és folyamatosan felveszi és tárolja a páciens EKG és vérnyomás adatait 24 órán keresztül.  A lehetőség, hogy ezeket a paramétereket egyidejűleg és egymás mellett láthassuk, egyedülálló. Az orvosok részére sokkal hasznosabb információkkal szolgál a beteg szív-érrendszeri állapotának értékeléséhez és lehetővé teszi a helyes klinikai megítélést is.